Author Archive: Jete Studentore

Mendo per nje grup studentesh aktiv ne te gjitha trojet shqiptare - e me gjere! Ky grupi, gjithmone nese e mendon dot, di te shqyrtoje me seriozitet çeshtjet themelore te jetes por edhe di te argetohet seriozisht!
Nese i mendon keto, atehere e ke njohur pak Jete Studentore. Bashkohu me ne te na njohesh me shume...

rss feed

FourCool Stories

FourCool Stories

Projekti “FourCool Stories” nga Jete Studentore ne Prishtine… Rregjistrohuni ne Facebook.

Revista Spot

Revista Spot

Revista “Jete Studentore” eshte nje botim i Jete Studentore per gjithe studentet e vitit te pare. Pervec se eshte nje dhurate mireseardhje ne Universitet eshte dhe guide shume e mire per studentet.

Duart e nenes

Duart e nenes

Duart e nënës Një ditë nëna më erdhi për vizitë në shtëpi dhe më kërkoi që të shkonim bashkë në treg, sepse i duhej një fustan i ri. Në përgjithësi nuk më pëlqen të shkoj në treg dhe nuk jam shumë e durueshme, por megjithatë vendosëm të shkojmë. Hymë pothuajse në çdo dyqan që kishte […]

Entela

Entela

“Entela Preci: Rradha ime të ndikoj të tjerët” Entela Precit, iu desh të tejkalonte traditën ku është lindur, në mënyrë që të kuptonte problemin me mëkatin dhe nevojën për të pranuar sakrificën e Krishtit si të domosdoshme. Pas këtij hapi, ajo vazhdon të shqyrtojë besimin e saj, ndërsa vazhdon studimet në Universitetin e Tiranës, dega […]

Gedisi

Gedisi

Nese keni ardhur ndonjehere ne takimet e Jete Studentore ne Tirane, me siguri e keni vene re nje djale humorist, qe eshte i qeshur, qe leviz gjithandej, qe rregullon karrige dhe gjithashtu del perpara per te na bere per te qeshur… Gjithashtu, nese e keni shok ne facebook, me siguri keni vene re qe ai […]

Drama dhe Skece

Drama dhe Skece

Sport

Sport

Vendosja e perparesive

Vendosja e perparesive

Vendosja e Përparësive: Të Parat Gjërat e Para Një ditë, një këshilltar për menaxhim, Ivi Li, mori në telefon Shuabin në ndërmarrjen e Çelikut të Betlehemit. Liu i tregoi shkurt shërbimet që ofronte firma e tij, duke përfunduar me këtë fjali: “Me shërbimin tonë ju do të mësoni se si të menaxhoni më mirë.” Shuabi […]

7 zakonet e suksesit

7 zakonet e suksesit

Në vitin 1989, Stiven Kovi, menaxher dhe studiues i njohur i metodave, shkroi librin “Shtatë zakonet e njerëzve të suksesshëm”, i cili u bë një ndër librat më me ndikim në fushën e menaxhimit në shek. XX. Në të, Kovi përshkroi parimet kyçe të njerëzve të suksesshëm në të gjitha fushat e jetës. Këto 7 zakone paraqiten në këtë skicë.
Duke i zbatuar në jetën tënde, këto zakone do të të ndihmojnë të kalosh nga një jetë e varur nga të tjerët në një jetë të pavarur …

Projekti ONLINE

Projekti ONLINE