Author Archive: Jete Studentore

Mendo per nje grup studentesh aktiv ne te gjitha trojet shqiptare - e me gjere! Ky grupi, gjithmone nese e mendon dot, di te shqyrtoje me seriozitet çeshtjet themelore te jetes por edhe di te argetohet seriozisht!
Nese i mendon keto, atehere e ke njohur pak Jete Studentore. Bashkohu me ne te na njohesh me shume...

rss feed

Dare you to move

Dare you to move

Cfare do te kujtosh nga jeta jote…

Broken by Lifehouse

Broken by Lifehouse

Shiko me kujdes “Rrugen e jetes” ne te cilen je duke ecur!

Në tren

Në tren

Dy gjirokastritë ishin ulur në tren përballë dy korcarëve. Korcarëve ju ndritën sytë kur panë se gjirokastritët kishin vetëm një biletë dhe i pyetën: Po ju, bre, cfarë keni ndërmend të bëni? Pse keni vetëm një biletë? Eeeeee, – ja kthejnë gjirokastritët, – Nuk harxhojmë para kot ne. Po cfarë keni ndërmend të bëni bre? […]

“Loosing my Religion”

“Loosing my Religion”

Atë ditë po kthehesha në shtëpi më vonë se zakonisht mbas një udhëtimi të lodhshëm dhe të gjatë. Vizita në të cilën mora pjesë kishte të bënte me ndarjen nga kjo jetë të një të afërmi. Ishte një nga ato ditët që duket sikur do të zgjasin pambarim. Ndërkohë që makina përpiqej të gjente drejtim […]

Dy website

Dy website

Dy faqe interneti per studentet shqiptare kudo qe ndodhen…..

Çfarë mësove sot!

Çfarë mësove sot!

Fëmija erdhi në shtëpi nga dita e tij e parë e tij në shkollë. Mamaja e pyeti, “Çfarë mësove në shkollë?” Fëmija i përgjigjet, “Jo shumë gjëra. Ata më thanë që nesër duhet të kthehem përsëri atje.”  

Shenjat e gënjeshtrës.

Shenjat e gënjeshtrës.

Më shumë kapsitje sysh dhe zgjerim të bebëzave të syve Shprehje të fytyrës që nuk lidhen me atë ç’ka po thuhet Rritje e theksuar e gjesteve (sidomos lëvizje të duarve) Fjali të shkurtra Më shumë pauza dhe gabime gjuhësore. Më shumë fjalë negative dhe ekstreme.   Unë nuk do të them një gënjeshtër për të […]

Një rast i çuditshëm:)

Një rast i çuditshëm:)

Polici rrugor ndaloi një zonjë të vjetër që po ecte me shpejtësi 100km/orë në një rrugë ku nuk lejohej më shumë se 40km/orë. Gruaja: A ka ndonjë problem? Polici: Ishe me shumë shpejtësi zonjë. Gruaja: Po, tani e kuptoj. Polici: Më tregoni pak patentën ju lutem? Gruaja: Do të ta tregoja në qoftë se do […]

Falja

Falja

Frymezuar nga ditari i Mary K. Read, nje vajze e krishtere qe u vra ne……

A egziston e keqja?!

A egziston e keqja?!

Një profesor i sfidoi studentët e tij me këtë pyetje: “A krijoi Zoti çdo gjë që ekziston?” Një student guximtar ju përgjigj, “Po Ai e krijoi!” “Zoti krijoi gjithçka?” pyeti përsëri profesori. “Po zotëri”, ju përgjigj studenti. Profesori vazhdoi, “Nqs Zoti krijoi gjithçka atëhere Zoti krijoi të keqen, gjersa e keqja egziston dhe lidhur me […]