RSSCategory: AKTIVITETE

Princi i Paqes

Princi i Paqes

Sepse na ka lindur një fëmijë, një djalë na është dhënë. Mbi supet e tij do të mbështetet perandoria dhe do të quhet Këshilltar i admirueshëm, Perëndi i fuqishëm, Atë i përjetshëm, Princ i paqes. Nuk do të ketë të sosur rritja e perandorisë së tij dhe paqja mbi fronin e Davidit dhe në mbretërinë […]

Kampionati i futbollit – Finalja pj1

Kampionati i futbollit – Finalja pj1

Pjesa e dyte

Kampionati i futbollit – Finalja pj2

Kampionati i futbollit – Finalja pj2

Zgjedhja e Veshtire…

Zgjedhja e Veshtire…

Eseja e mëposhtme është eseja fituese e çmimit të parë të konkursit të organizuar nga Botimet Jeta e Re në Nëntor-Dhjetor 2011 për librin “Zot, Gënjeshtar, apo i Çmendur”. Zgjedhja e Veshtire… Mua Zoti më ka folur! Ka qenë data 31 korrik 2006. Prisja të më lindte djali. Të gjitha masat që mund të marrë […]

Një tjetër lloj party – festa vazhdon…

Një tjetër lloj party – festa vazhdon…

Reklama e famshme e një universiteti ku shfaqet Dritëro Agolli duke thënë “njeriu mëson edhe të vdesë” kërkon një thellim që shkon përtej dyerve të universitetit. Pasi i kemi folur të gjitha këto, e kemi dhënë çmime interesante për studentët, atëherë ka filluar vallja. Në valle, meqë ra fjala, ka valltarë shqiptarë por edhe të rinj amerikanë që kënaqen duke kërcyer “shqip”.

Pyetje & Përgjigje rreth Projektit ONLINE

Pyetje & Përgjigje rreth Projektit ONLINE

Ti mund të jesh një nga ata mijëra studentë që kanë marrë një broshurë ONLINE këto ditë. E ndoshta në shpejtësinë e bisedës, disa prej detajeve kanë “rrëshqitur” e nuk kanë qënë të qarta… Duke shkruar thjeshtë e qartë, po përpiqemi të sqarojmë gjithçka duhet të dini për projektin ONLINE… Pyetje: Çfarë është ONLINE? Përgjigje: […]

ÇMIMI ESEJA ONLINE

ÇMIMI ESEJA ONLINE

Kjo pikturë është krijuar nga një aktivist i JeTë STuDeNToRe. Shkruani një ese me rreth 150 fjalë mbi këtë pikturë për të fituar çmimin Eseja Online. Dërgo esenë tënde përmes formës së kontaktit në këtë email ose duke klikuar këtu. FITUESIT SHPALLEN ME DATEN 7 PRILL. KONKURSI ESHTE KOMBETAR. TE GJITHE STUDENTET JANE TE MIREPRITUR […]

Projekti ONLINE

Projekti ONLINE

ONLINE nga Jete Studentore      

FourCool Stories

FourCool Stories

Projekti “FourCool Stories” nga Jete Studentore ne Prishtine… Rregjistrohuni ne Facebook.