After Christmas

Pasi Krishtlindja ka kaluar, festimet, stresi dhe gallata janë venitur paksa; dhuratat janë hapur; disa nga të afërmit janë larguar,

Cfarë ndodh më pas?

Kategoria: VIDEO

Komento ketu